Notisbod notis:

Pembelian karya-karya Nurul Syahida kini boleh didapati secara online melalui ejen Mohamed Feroz atau melalui Karangkraf Mall. Setiap pembelian membolehkan anda mendapat tandatangan dan ucapan khas penulis.

Whatsapp/Hubungi: 019-2254910 (Abg Long)
Berikan (nama)(alamat)(nombor telefon)(kuantiti buku)

Wednesday, January 26, 2011

Santai Bersama...


That is all I can say. If you are going to watch it tomorrow, whatever it is, well, in my defense... I drank too much teh panas before that. Hahahahahaha. 

Will talk about this later on. Got a novel I have to finish in two days. Frakks.

5 comments:

amri said...

wahhh!
sudah nampak aura utk menjadi artis!
aku nak try gak tgk ptg ni!
huhu...
all d best yao!

nad said...

tahniah!!! :D aku nak tgk weh..tapi no point sbb xde headset/earphone..kecit ati..

Zara Amani said...

mari kita berusahaaaa!!!!
*hendak lagi tuan haji editor dah bagi statement panas kat fb. kakakakaka!!!*

Cik AnGaH said...

aku tgk shy bercakap2...
tapi..tanpa suara...
sbb aku tgk kat opis..takde speaker.. ;p

hahaha..tapi, kalu ade speaker pon, takkan laa aku nak bukak kuat2..kantoi plak! huhuhuh..

jadik, aku reka2 sendirik je laa ape yg si shy ckp mase tu..
huhuhu...

shai said...

ema - selebriti kecil2an? start dgn TV pembangkang dulu. wakaka.

nad - nnt diorg kuarkan kat youtube. kurun ke berapa tu aku tak pastilah. haha

shikin - seksa akak dah lepas. seksa awak bile lagi?

angah - takpela, tgk muke pon jadi. aku tau kau merinduiku. wakakaka