Notisbod notis:

Pembelian karya-karya Nurul Syahida kini boleh didapati secara online melalui ejen Mohamed Feroz atau melalui Karangkraf Mall. Setiap pembelian membolehkan anda mendapat tandatangan dan ucapan khas penulis.

Whatsapp/Hubungi: 019-2254910 (Abg Long)
Berikan (nama)(alamat)(nombor telefon)(kuantiti buku)

Monday, June 13, 2011

It becomes clearer

Death becomes clearer through bloodshot eyes



It was the last song on Shah's facebook last Friday.


Aku tak tau nak tulis apa. I would never understand and I don't event want to pretend like I will understand the depth of despair during this trial times for Hawa dan little Qiesya.  Let's just sedekahkan Al-Fatihah buat Allahyarham Shah Reedza, beloved husband and father of a 2 year old girl.


Al-Fatihah.



6 comments:

Nadiah Azharuddin said...

ok, nangis T_T alfatihah~ :( Hawa n Qisya kuat tapi~

Miss CJ said...

Kawan ko ke Shai? Hawa ni DPA kan skang?

Sbb pg2 tadi aku bukak page DPA aku, budak² kt INTAN kabo psl news ni. Pg td je aku lalu kawasan kemalangan. Ngeri lak aih.

Shai Kamarudin said...

Nad - lepas ko cakap tu aku seriously cam ingat aku mimpi je

jis - ya, DPA. dia baru lepas habis kursus. husband dia kena heart attack masa drive gi damansara.

rb said...

sometimes i feel Allah is taking all the good people and save them from this trying world...

:(

keep having news about losses...sigh

Shai Kamarudin said...

Ramai yg kene serangan jantung tiba2. bahaya.

dinie t^Ikhlas said...

Betul... Antara punca utama, pakar mengatakan.. Akibat stress... So al fatihah buat arwah dan kawan..do rake a break when feels like....yeah...u know.. -_-