Notisbod notis:

Pembelian karya-karya Nurul Syahida kini boleh didapati secara online melalui ejen Mohamed Feroz atau melalui Karangkraf Mall. Setiap pembelian membolehkan anda mendapat tandatangan dan ucapan khas penulis.

Whatsapp/Hubungi: 019-2254910 (Abg Long)
Berikan (nama)(alamat)(nombor telefon)(kuantiti buku)

Monday, August 23, 2010

Phibun at 5.55am

Jadual hidup Phibun:

5.00am - balik rumah dan mengiau suruh orang bukak pintu. loosely translated as : "Assalamualaikum. Tuan. Saya dah balik. Lapar. Come on, man. Open up!!! I smell fried fish!"
5.30am - Orang sahur, dia pun sibuk makan. Gaduh dengan Owen.
5.55am - Main. "I don't care diorang nak solat ke apa ke, this is playtime!"

video


That creature... dia bukan cakar, dia hook your skin with his claws and rip it. Often I bleed. Sometimes I wonder if I am adopting a cat or a tiger in disguise.



video
Orang nak masuk bilik, sibuk nak ikut. Orang sibuk, dia nak keluar. Nasib baik binatang kesayangan nabi, kalau tak aku pijak macam lipas.

Kata Eva Longoria, "I'd rather tame a tiger than paint stripes on a kitty cat."

2 comments:

sil said...

haha comel phibun itu. bela kucing banyak-banyak nanti mereka doakan kesejahteraan kita. berkat:)

Shai Kamarudin said...

Aminnn