Notisbod notis:

Pembelian karya-karya Nurul Syahida kini boleh didapati secara online melalui ejen Mohamed Feroz atau melalui Karangkraf Mall. Setiap pembelian membolehkan anda mendapat tandatangan dan ucapan khas penulis.

Whatsapp/Hubungi: 019-2254910 (Abg Long)
Berikan (nama)(alamat)(nombor telefon)(kuantiti buku)

Tuesday, July 1, 2014

An update from a lazy-ass

Aku terlalu sibuk dengan kerja.

Nak update blog tak sempat. Nak balas komen pun kena delay dulu (maafkan sayaaaa....)

Jadual hidup pun berubah ikut Ramadhan. Kalau dulu aku tidur awal, sekarang aku tak tidur langsung. Dari lepas solat, aku menghadap kerja, then cycling setengah jam, mandi, solat, tolong mak masak sahur, makan, solat, hantar kerja, get some nap sebelum bangun balik dan sambung kerja.

Will update something... anything... when this stomach ache is less crappy.

4 comments:

Nur mohd daud said...

Selamat berpuasa kak shai! :)

||alis|| said...

salam dah-nak-masuk-5 ramadhan shai :)

masa sekarang cepat. kelmarin masih di 1 ramadhan. tau2 esok lusa kejap dh 1 minggu kita puasa.

Shai Kamarudin said...

Nur - selamat berpuasa to you too!! (heh spikin omputih pehalll)

Alis - tulah kan. nak masak sahur pun rasa cam cepat je dah pukul lima pagi. huhu.

donworibehepi said...

Selamat berpuasa :) Kerja sendiri non stop la.